22 september, 2011

taartenbenefiet

Benefiet voor Somalië

De breistérren van Diest, actieve vereniging die om de 14 dagen een gezellige breinamiddag organiseert in Huize Sint Augustinus, heeft zich van bij de oprichting ingezet voor al wie het minder heeft, vandaar dat een actie t.v.v. het leed in Afrika niet kan ontbreken.
Op 5 oktober e.k. organiseren we daarom een taartenbenefiet in het rusthuis, van 14 tot 16 uur: we doen een oproep aan de lokale bakkers, thuisbakkers…om die dag een lekkere taart of ander gebak te maken en ons te bezorgen, wij brengen die aan de man bij de bezoekers. Ook pakjes koekjes, truffels, wafels, speculaas… mogen aangeboden worden. Je kan dus steunen op 2 manieren: ten eerste door wat lekkers ter beschikking te stellen, ten tweede door in groten getale te komen taart eten op 5 oktober. We verkopen die dag ook modieuze sjalen en warme omslagdoeken. Alle opbrengst gaat integraal naar de Afrika-actie
Mogen we ook op jouw steun rekenen ? Kom dan zeker met vrienden en kennissen taart eten ! Of vul het onderstaande strookje in, en bezorg dat aan één van onze breistérren, aan het rusthuis, of aan onderstaande contactpersoon.
Alvast hartelijk dank voor uw milde steun !
……………………………………………………………………………………………………………………………………….
Ondergetekende steunt de actie van de breistérren voor Somalië, en bezorgt ……………..taarten of gebak voor de actie.
Naam: ………………………………………………………………………………………………………………….
Adres:…………………………………………………………………………………………………………………..
Telefoonnummer: ……………………………………………………………………………………………….
Brengt de taart naar het rusthuis/de taart mag worden afgehaald.

Aan alle gulle schenkers en taarteneters, alvast hartelijk dank !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten