12 maart, 2011

breistérrennieuwsbrief maart 2011

Ons ‘breiseizoen’ loopt naar het einde toe; die enkele middagen hebben we nog veel te doen ! Er werden al heel wat paasmandjes gemaakt voor de rusthuisbewoners. We kochten ook paaseitjes aan om er in te stoppen, daar is Jenny nu zoet mee (niet met ze op te snoepen, hoop ik !).

Tot onze spijt vernamen we dat het kleinzoontje van Godelieve Rijnders zwaar ziek is. Wie haar beter kent, zal ook haar trieste verhalen over het lijden van die kleine man, al gehoord hebben. Rotary Bekkevoort richtte een steunfonds op, om geld in te zamelen om in het gezin van Noah deze laatste periode de financiële last, die de ziekte met zich meebrengt, wat te verlichten. Ik stel voor om €250 aan hen te schenken samen met de opbrengst van ‘het potje’ van vandaag; dames, laat uw goed hart zien, het is voor één van ons !

We hebben voortaan een ‘huisfotograaf’ ! Lieve, wiens moeder sinds kort hier woont, is verwoed kiekjestrekker en legt graag één en ander met de camera vast. Dikke merci, Lieveke ! Enne, cheese .. !!

Sinds kort noteer ik elke breinamiddag wie er allemaal is; dat is geen controle, maar een manier van tellen: op mijn lijst staan een 70-tal personen, daarvan waren vorige keer 47 aanwezig ! Vandaag waren we met 40 !

Als afsluiter plannen we niet alleen ons traditionele feestje, maar ook een tentoonstelling met de mooiste werken. Opbouw op 11 april, openstellen van 12/04 tot 20/04. Wie ideeën heeft voor de aankleding, wil meehelpen met sorteren, opbouw en afbraak, aankleding van alles, geef een seintje.

Wat vonden jullie van het artikel in het Kletske ? Tof, een erkenning vanwege het stadsbestuur !

Op 10/05 gaat Vl@s naar Keukenhof. Jullie mogen mee aan ledenprijs (breistérren van mijn lijst)!
Vertrek 8 uur, parking Halve Maan (Lindemolen). Prijs leden €33/niet leden €36 (bus, inkom tuin, ontbijt in bus inbegrepen). Deelnemen door storting van het juiste bedrag per persoon op onderstaand rekeningnummer, uiterlijk 5 mei, met vermelding aantal deelnemers. Wie vóór 15 april stort, krijgt €2 korting ! De plaatsen in de bus worden toegewezen in orde van inschrijving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten