27 juli, 2010

De Breistérren trakteren op ijsjes

Update: Onze ijsjes bleken lekker ! In geen tijd werden er bijna 300 bolletjes vanille, chocolade- en bananenijs verorberd ! Ze werden bovendien nog eens extra versierd met allerlei sausjes, een mooi parapluutje, en natuurlijk slagroom ! Voor herhaling vatbaar, of wat denken jullie van een wafelenbak ???
wie foto's genomen heeft van de smulpartij, graag posten op onze website !

Met het warme weer van de laatste dagen geniet iedereen wel eens van een verfrissend ijsje.
Zo ook de rusthuisbewoners, dachten wij Breistérren,en we bestelden de ijskar om langs Huize Sint-Augustinus te komen op maandag 26 juli, vanaf 14 uur, om iedereen eens lekker verwennen.
De rekening daarvan wordt betaald met de opbrengst van diverse verkopen van onze breigoederen, gemaakt door de deelnemers.
Tijdens de zomermaanden is de breiclub niet actief, we starten terug op woensdag 6 oktober om 14 uur. Iedereen kan meedoen, van 7 tot…. jaar !
De breigoederen die gemaakt worden zijn zowel voor persoonlijk gebruik, als voor het Roemeniëcomité, dat warme mutsen en sjalen, en ook een aantal babyuitzetten voor de jong-geborenen ginds, meeneemt naar Apold. Verder bezorgen we truien, sjalen, dekens, enz… aan een project voor kansarmen in het Brusselse.
Een aantal spullen verkopen we op gelegenheidsmarkten : vooral kindertruitjes, babyspullen, plaids, decoratieartikelen, enz… Eerstvolgende verkoop op de garageverkoop van de wijk Kloosterberg op 19 september e.k. De opbrengst daarvan gaat naar diverse goede doelen en acties zoals deze.
Wie nog een voorraadje (ongebruikte) wol heeft, en daar niets mee doet, mag dat altijd brengen naar het rusthuis, je doet er veel mensen een plezier mee !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten