27 juli, 2010

Afsluiter derde breiseizoen 14 april met een gezellig feestje!

Amai, ons derde breijaar zit er op ! Na een aarzelende start zijn we in Diest en omstreken een bezigheidsclub geworden waar veel mensen deugd van hebben ! De breistérren, en degenen waarvoor we breien : in Roemenië de kinderen met warme oortjes, in Kenya het water, het Breistérrenfonds hier voor direkte noden, het leed in Haïti hielpen we een beetje. Bovenop al het warme goed dat we in Brussel ter aan een armenproject gaven…

We laten jullie niet in de steek, tijdens de ‘zomerrust’ zijn jullie in het rusthuis welkom voor een gezellige namiddag. Het ‘breikot’ is evenwel dicht.
De data voor het najaar zijn de volgende : 22 sept, 6/20 okt, 3/17 nov,1/15 dec.

Een woord van dank aan enkele vrijwilligers : Ginette die met strenge hand het breikot regeert, geduldige Blanka en Jenny bij de gevallen steken van de kinderen, Gusta voor de mooi gerolde bollekes wol, Paula en Maria als ‘duiveltjes-doen-al’, Lieve met haar kaarskes, het rusthuis voor de gastvrijheid, dank aan al degenen die hielpen en die ik misschien vergeten ben : voor iedereen een feestje en een attentie, omdat jullie erbij zijn met blije gezichten elke keer.
Jullie komen in september toch terug ???

1 opmerking:

  1. Hey Hilde, ik wil zeker weer meedoen dit jaar.
    Zou ik er ook kunnen leren haken? Wil een deken met granny squares maken ;-)
    En zou je me per email op de hoogte kunnen houden? licoli30@hotmail.com

    Grtjs linda collin

    BeantwoordenVerwijderen